Čo je na mne výnimočné

Ahojte krásky. 

Už dlhšiu dobu ma trápi otázka na ktorú som do včerajšieho večera nevedela odpoveď. 
Čo je na mne výnimočné? Čím som jedinečná? 
Myslím, že nie som jediná, ktorá si pokladá takéto otázky. 
Dlho som samú seba ponižovala a hovorila o sebe dosť škaredo, z mojich depresii, ktoré som mala kvôli váhe, kvôli ľudom, ktorý mi neustále pripomínali to, že ja si nič nezaslúžim a jediné čo si zaslúžim je byť smutná a nemať nič. Po týchto všetkých slovných "šikanách" som sa rozhodla urobiť radikálny krok, kedy som si začala samú seba viac a viac vážiť a postupom času som prichádzala na niekoľko vecí a neustále si pokladala otázky. Prečo to robia? Prečo sa takto správajú? Čo im to dáva? 
Nikdy som nepochopila ich konanie ale začala som chápať samú seba.Začala som si uvedomovať prečo som zrovná ja tá, ktorá dostala šancu bojovať na tomto svete, prečo som sa narodila. 
Prišla som teda na to, čím som výnimočná a jedinečná? Áno prišla som na to. 
Každý sme svojím spôsobom jedinečný a výnimočný a kto tvrdí, že nie, tak nemá pravdu. Niekto je jedinečný svojím správaním, ďalší je jedinečný v  tom, že nádherné kreslí a má svoj štýl, pehy, krivé zuby, jedno oko modré a druhé hnedé (verte mi, videla som jedného chalana a bol naozaj skvelý a oči boli to, čím vynikal). 
Ja som prišla na to, že výnimočná som celá ja. Tým  ako sa správam, čo robím, ako vyzerám, že nemám postavu top modelky, ktorú odo mňa všetci vyžadovali? A čo? Som to ja a tak mi je skvelo ale nechcem to nechať tak, pretože ma uháňa k depresiám ale zvykla som si byť takto sama sebou na určitý čas. Som výnimočná možno tetovaním, ktoré mám na chrbte, ruke, rebrách, nohe. Možno som jedinečná tým, že sa nebojím povedať svoj názor, keďže žijeme v dobe kedy sú radšej všetci ticho. Vo svojom okolí málo kto je taký ako ja.  Možno som výnimočná v tom, že chcem byť niečim, čo ma baví a nechcem to nechať tak.  Možno som výnimočná len sama pre seba, ale tak mi to stačí. Stačí mi byť sama sebou a byť pre seba jedinečná. Vždy som hľadala samé chyby ale po dopísaní tohoto článku už nebudem, to vám sľubujem. 
Deň čo deň sa snažím byť pre priateľa niečim výnimočná a možno, že aj som, chybami, ktoré mám. 
Nebojte sa aj vy ukázať na to, čo je na vás výnimočné a dajte to najavo.
Od marca, spúšťa DMka svoji jarnú kampaň zameranú na vonkajšiu jedinečnosť. Počas kampane bude na ich stránkach prebiehať súťaž, do ktorej sa každý jeden môžete zapojiť a ukázať čo je na vás jedinečné, stačí nahrať fotku a poukázať na vašu jedinečnosť a výnimočnosť. Súťaž môžu vyhrať až traja z vás, ktorí vyhrajú celkový styling a vizáž od Barbory Yurkovič a ZOOTU.

Prajem vám krásny zvyšok dňa. <3

Vaša Betty

Komentáre

  1. Súhlasím s tebou,že na každom z nás je niečo výnimočné,aj keď si to možno neuvedomujeme. Článok sa mi veľmi páči,len tak ďalej :) .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi Ďakujem a som rada, že máš rovnaký názor. <3

      Odstrániť
  2. krásny článok Betty, máš veľkú pravdu každý by to mal uvedomiť svoju jednečnosť! <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moc krásne ďakujem. <3 Každý sme svojím spôsobom jedinečný. Máš pravdu.

      Odstrániť
  3. Krásně napsané. A je pravda, že každý je něčím jedinečný, jen si to třeba uvědomit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krásne ďakujem. <3 Ved práve, že by sme si to mali uvedomiť.

      Odstrániť
  4. Myslím, že to s lidskou originalitou není vůbec horké, na druhou stranu ale oceňuji lidi, kterým stačí, že jsou výjimeční sami pro sebe a nemusí o tom přesvědčovat ostatní.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dřív jsem (asi jako každá druhá dospívající holka) měla období, kdy jsem si říkala, že jsem vlastně (pod)průměrná. A zjistila jsem, že po změně nějakých těch životních priorit je mi líp. Nemůžu říct, že bych se sebou byla na 100 % spokojená, ale rozhodně jsem spokojenější než dřív (hlavně mi v týhle životní skororovnováze pomohl přítel, který mě podporuje, věří mi a ví, jaká doopravdy jsem).
    Nejdůležitější je podle mě odříznout od sebe lidi, kteří přináší akorát negativní energii a vždycky nám zkazí náladu. Obklopit se těmi, kteří nás mají rádi a samozřejmě jim lásku vracet. A hned je život krásnější.
    jsem Katrin

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I love your blog! If you want you can check out mine! I write about fashion,beauty and lifestyle. Maybe we can follow each other and be great blogger friends ♥

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára