Mary Kay-Očné tiene

Ahojte krásky. 

Pri dnešnom článku som dosť premýšľala nad tým, aké očné tiene používam najčastejšie. Prišla som na to, že vždy to záleží od mojej nálady ale pre mňa sú tri značky tie najlepšie a dnes vám predstavím značku, ktorá je na mojom blogu dosť známa a navyše tento článok je sľúbený a svoje sľuby chcem aj dodržať. Značka Mary Kay je moja TOPka a nedám na ňu dopustiť. Svojou kvalitou ma neustále prekvapuje a ja som rada, že som majiteľkou už niekoľkých malých paletiek očných tieňov. Mary Kay sa vždy riadi daným ročným obdobím a tak navrhuje odtiene, ktoré sa práve nosia a dokonalo sa hodia k určitému  obdobiu. Tento krát som si vybrala 5 krásnych odtieňov, ktoré dokážem používať deň čo deň a vyčarujem z nich či už denné alebo večerné líčenie. Ak sa nemýlim, tak nových odtieňov je 17. Tiene sa predávajú jednotlivo. 
Jeden očný tieň stojí 9€.  
Mám ich v odtieňoch Shadow, Biscotti, Sweet Plum, Dusty Rose a Crystalline.


Tiene sú maslovitej konzistencie, skvelo pigmentované a hlavne, pracuje sa s nimi veľmi jednoducho. Dobre sa vrstvia jeden na druhý a hlavne čo sa týka blendenia, krásne do seba "zapadnú." Čo sa týka výdrže, mala som ich na sebe celý deň, samozrejme použila som aj podkladovú bázu, keďže moje viečka sú o niečo mastnejšie a tak by tiene držali horšie. Nestrácajú na intenzite a počas dna s nimi môžete žiariť. 

 Za mňa sú tieto tiene na prvom mieste či už farbou ale aj pigmentáciou a výdržou. A viem, že do budúcna to nebudú jediné tiene z tejto novej kolekcie, už pokukujem po ďalších odtieňoch. Dávam im 10bodov z 10. Ak by ste tiene chceli mať na jednom mieste, môžete si zakúpiť paletku do ktorej si ich všetky uložíte a budete mať hneď všetky po ruke. 


Ja dúfam, že sa vám páčil článok, aj keď o trošku kratší než je u mňa zvykom. 
Dajte mi vedieť do komentárov váš názor a ak máte s nimi skúsenosti, tak určite  aj tie mi napíšte. 

Ďakujem vám, prajem krásny zvyšok dňa. 
Ahojte,

Vaša Betty

Komentáre

  1. Líbí se mi, že si můžeš sestavit svou paletku. Odstíny mají krásné a tuto značku jsem ještě nezkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára